Sådan gør du:
Bland mel, bagepulver og salt sammen.
Pisk smør, sukker og vanilje luftigt.
Pisk æg i uden at piske for meget, og vend melet i.
Tril kugler på størrelse med to kroner og rul dem i sukker. Sæt dem på bagepapir på en bageplade og tryk en fordybning i midten.
Fyld småkagerne med marmelade, det er nemmest med en sprøjtepose eller en frysepose, og bag dem ved 185 grader i ca. 10-12 minutter.
Hvornår kommer der nyt magasin fra lorang &co. Jeg er vild med det!,, mange af opskrifternerne er afprøvet. Mine sønner er blevet total afhængige af sprøde kanelsnegle.dælme også lækre
Århhhh hvor er du sød! Næste nummer kommer i starten af oktober (8. oktober) og handler kun om SØDT! ❤️
Øh et måske dumt spørgsmål.
Smørret i marmeladepletter skal det smeltes ellers kan man jo ikke piske så det skummer.
Mvh. Rikke wiene
Ps. Er vild med at prøve nye opskrifter både bagværk og alt mad
hej Rikke – det skal ikke skumme, men piskes lyst og luftigt. Det sker efter et par minutter, når Du pisker blødt små sig sukker sammen. Det er mest for at opløse sukkeret så meget som muligt. Du er ikke i tvivl-. Brug elpisker, ellers bliver du bare alt for stærk 🙂 Kh Louisa
Super. Tak for svar så er det bare at komme i gang. Kh Rikke
Skønt!