Annonce
Når det er jul, skal der kage til. Disse julesmåger med sukker på er perfekte til julen. De er sprøde og fyldt med smør og knasende dejlige af perlesukker.
Jeg har brugt den helt nye standmixer fra Kitchenaid til at røre dejen i. Og selvom det er så pinligt nemt, så kan det faktisk blive endnu nemmere, hvis du smækker en vægt direkte på din standmixer!
Lav kagerne med de sødeste du kender – og opbevar dem i en kagedåse ved stuetemperatur.
Nårh, ja – og tjek lige den nye farve på min kitchenaid: Pebbled Palm ! Kæft, den er fin!
Kom mel i din røreskål.
Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og saml dejen i maskinen.
Sæt dejen køligt i 15 minutter.
Tril små kugler på størrelse med 2 kroner. Sæt dem på bagepapir på en bageplade og tryk dem let med en gaffe.
Pisk ægget med 2-3 spsk. koldt vand.
Pensl småkagerne og drys dem med perlesukker.
Bag kringlerne i ca. 8-10 minutter på 200 grader (varmluft).
Tag dem ud og lad dem køle på pladen.
Sørg for at kagerne er helt kolde, inden du pakker dem i en kagedåse.