Sunde, nemme pandekager. Der smager sødt og blødt og er helt skønne som morgenmad eller dessert.
Hvis du ikke drikker mælk, kan hasselnødde- eller mandelmælk stærkt anbefales som erstatning for skummetmælken.
Vær tålmodig med pandekagerne. Brug en slip-let pande og vend dem, når de selv nemt slipper.
Opskriften giver 6-8 styk
2 æg
1 dl skummetmælk
1 æble
1 meget moden banan
2 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakaopulver
1 nip salt
1 spsk. hørfrø
1 spsk. hampefrø
1 dl mandelmel
lidt olie til stegning
TOPPING
1 banan i skiver
1 æble, i tern
evt. lidt agave sirup
Pisk æg og mælk sammen.
Riv æblet og rør det i massen.
Mos bananen med en gaffel og rør den i massen.
Bland vaniljepulver, bagepulver, kakao, salt, hørfrø, hampefrø og mandelmel sammen.
Rør den tørre blanding i æggemassen.
Steg små, tykke pandekager i en anelse olie på en non-stick pande. (Jeg tørre lige panden med et stykke køkkenrulle, så den kun lige er fedtet).
Vær tålmodig og steg dem ved lav – middel varme. Så er de pludselig lige til at vende, uden problemer.
Servér pandekagerne med banan, æble og evt. lidt agave.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Stine Christiansen – Skovdal.dk
Det lyder som en super spændende kombination!!!
Det må afprøves en dag!
Vh. Line