kålsalat

Klassisk sprød kålsalat med mandler

Ingredienser

Dressing:

½ dl limesaft

2 spsk. flydende honning

salt

¼ dl olivenolie

Salat:

1 spidskål

2 grønne æbler

salt

100 g ristede mandler

5-6 personer

Bland lime, honning og lidt salt. Pisk olien i.

Snit kålen fint og skær æblerne i slanke både.

Vend kål og æbler med limedressingen og smag salaten til.

Hak mandlerne og drys med hakkede, ristede mandler lige inden servering.

TIP: Rist mandler når du alligevel har din ovn tændt. Det er lidt forskelligt, alt efter mandler og ovn, men de skal ca. riste 4-6 minutter ved 200 grader. Eller rist dem på en tør, varm pande i 3-4 minutter.

Ristede mandler kan holde sig fint i 1 uges tid, så rist gerne både til salater og snacks.

Se flere opskrifter på kålsalat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *