salat med røget and, valnødder og pærer

Super skøn salat. Brug den som forret eller som let hovedret. Kom evt, kogte perlebyg i den, eller servér den med ristet rugbrød til.

Opskriften er til 4 personer som forret.

1 tsk. dijonsennep

1 spsk. flydende honning

2 spsk. balsamicoeddike

4 spsk. olivenolie

ENDVIDERE:

2 pærer

200 g blandet salat, gerne: frisée, radicchio, hjertesalat, mangold og rucola

100 g blåskimmel ost

100 g røget and i tynde skiver

75 g hakkede valnødder

Rør sennep, honning, eddike og olie sammen.

Skær pærerne i tern og  vend pære og salat med dressingen. Smag til med lidt salt og anret salaten med ost, and og valnødder. Servér straks.

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Stine Christiansen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *