Sådan gør du:
Varm ovnen til 180 grader.
Bland mel, sukker og salt sammen.
Pisk sødmælk, citronskal, vanilje og citronsaft sammen og pisk melet i. Pisk til massen er samlet. Pisk ricotta i. Igen til det hele er samlet.
Pisk til sidst æggen i et af gangen, til massen er samlet.
Kom smør på en stor støbejernspande og sæt den i den varme ovn, til smørret er smeltet og ovnen er varm.
Hæl dejen på og top med brombær. Sæt panden tilbage i den varme ovn.
Lad den bage i 30-35 minutter, til den har sat sig helt.
Servering:
Servér pandekagen på den varme pande med et drys flormelis og evt. med sirup til.
Se flere opskrifter på pandekager.
Årh, stop nu, hvor den ser god ud. Dét må prøves. Jeg har hørt fra flere pålidelige kilder at sommer/bikinokroppen alligevel er aflyst i år, efter al corona-kagespisningen,, så mon ikke det går an med en pandekage også:-)
Hr hørt PRÆCIS det samme! Og ellers er det piv frækt med runde former 🙂 Kh L