Pasta med spinat

Klassisk! Brug en god pasta eller prøv denne skønne pasta fra a la eco, som fås blandt andet i helsekosten og i Irma. Den er lavet af sojabønner og smager virkelig godt og ganske tæt på rigtig pasta.

 

Opskriften er til 2 personer.

 

400 g spinat

4 fed hvidløg

200 g spagetti, gerne fra a la eco

salt

olivenolie

salt og peber

revet parmesan

 

Skyl spinaten grundigt og gerne flere gange.

Kassér de groveste stilke, hvis nødvendigt.

Skær hvidløgene i tynde skiver.

Kog pastaen i kogende, saltet vand til den er al dente.

Rist hvidløgene i olivenolie på en stor, varm pande. De må gerne tage lidt farve.

Kom spinaten i panden og lad spinaten akkurat falde sammen. Vend pastaen i og smag til med salt og peber og servér straks med rigeligt parmesan og gerne salat til.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *