Klassisk! Brug en god pasta eller prøv denne skønne pasta fra a la eco, som fås blandt andet i helsekosten og i Irma. Den er lavet af sojabønner og smager virkelig godt og ganske tæt på rigtig pasta.
Opskriften er til 2 personer.
400 g spinat
4 fed hvidløg
200 g spagetti, gerne fra a la eco
salt
olivenolie
salt og peber
revet parmesan
Skyl spinaten grundigt og gerne flere gange.
Kassér de groveste stilke, hvis nødvendigt.
Skær hvidløgene i tynde skiver.
Kog pastaen i kogende, saltet vand til den er al dente.
Rist hvidløgene i olivenolie på en stor, varm pande. De må gerne tage lidt farve.
Kom spinaten i panden og lad spinaten akkurat falde sammen. Vend pastaen i og smag til med salt og peber og servér straks med rigeligt parmesan og gerne salat til.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann