Pisk sukker og smør luftigt med en elpisker. Tilsæt citronskal og rør mel, hakkede mandler, tranebær og salt i.
Rør til dejen har samlet sig.
Saml dejen til en kugle og pak den ind i film. Lad den hvile i køleskabet i 1 time.
Varm ovnen til 165 grader. Tril små kugler på størrelse med 2-krone og bag dem på bagepapir i den forvarmede ovn ved 165 grader til de er gennembagte, det tager 15-20 minutter.
Tril de varme kager i flormelis og lad dem afkøle på rist. Tril endnu engang i flormelis, når de er helt afkølede.
Kagerne kan holde sig i mindst en uge. Jeg opbevarer dem i en bøtte med flormelis ved stuetemperatur.
Er det muligt at abonere på dit magasin?
Jeg er på sagen 🙂 TAK fordi du læser med. Næste udgave kommer start januar og handler om morgenmad. FYI ❤️