Gateau Marcel

Klassisk Gateau Marcel

Ingredienser

 

200 g smør

200 g mørk chokolade

6 æg

200 g sukker

Smør til formen

Kakao

 

8 personer
Sådan laver du Gateau Marcel:

Smelt smør og chokolade.

Del æggene i blommer og hvider.

Pisk hviderne stive med halvdelen af sukkeret. Pisk blommerne lyse og luftige med resten.

Vend forsigtigt den smeltede chokolade med æggeblommerne. Vend hviderne i og gem halvdelen af massen i køleskab indtil brug.

Fyld resten af massen i en smurt form og bag den ved 175 grader , varmluft i 15 – 20 minutter, til den er akkurat gennembagt.

Lad den køle helt.

Top med den ubagte chokolademasse og sæt kagen på køl natten over.

Top kagen med kakao og servér i ikke alt for store stykker og med kaffe til.

2 thoughts on “Klassisk Gateau Marcel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310