fragilité end moccacreme

Fragilté med moccacreme

Ingredienser

Det skal du bruge:

Fragilité:
100 g hasselnødder
120 g æggehvider
200 g flormelis
Creme:
200 g blødt smør
400 g flormelis
5-6 spsk. kold, stærk espresso
Desuden:
Lidt smeltet chokolade
Lidt dulce de letche

Ca. 8 personer

Sådan laver du fragilité med moccacreme:

Bunde:
Varm ovnen op til 200 grader (varmluft)
Hak nødderne til en grov hasselnøddemel, f.eks. i en minihakker. 
Pisk hviderne stive. Pisk halvdelen af flormelissen i mens du pisker. Pisk til æggehviderne er stive og flotte. 
Vend resten af flormelissen med hasselnøddemel.
Vend hasselnødderne i marengsen, forsigtigt, så du ikke slå alt luften ud. 

Smør 3 cirkler ud på bagepapir eller silikonemåtter og bag dem i 5 minutter i den varme ovn. Skru ovnen ned til 150 grader og bag bundende i yderligere 40 minutter (byt evt. rundt på dem en enkelt gang undervejs. )

Tag dem ud og lad dem køle på pladen. Løsn bundene.

Creme:
Pisk smørret luftigt med en elpisker. Pisk flormelis i lidt af gangen. Pisk til sidst espresso i. 

Servering:
Fyld cremen i en sprøjtepose og top en bund med halvdelen af cremen. Læg en bund på og fordel det sidste af cremen herpå. Top med den sidste bund. 

Sprøjt chokolade og karamel over toppen. Og servér straks. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *