Mega snyd, men super effektivt. Jeg spiser gerne denne pizza som morgenmad – men den duer bestemt også som top-hurtig aftensmad, gerne med en stor, grov salat til.
Opskriften er til 2 personer
2-4 store fladbrød
¼ dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust
250 g mascarpone
1 tsk. fintrevet økocitronskal
6 friske figner i kvarter
lidt olivenolie
salt
100 g rucola
lidt citronsaft
ca. 75 g parmaskinke
peber
Forvarm ovnen og to bageplader til 240° (eller så varmt som muligt).
Rør olien med hvidløg, og pensl fladbrødene med olien. Fordel mascarpone, citronskal og figner på pizzaerne; dryp med olivenolie, og krydr med salt. Bag pizzaerne på varme plader, evt. én ad gangen, i 6-9 minutter, eller til de er gyldne. Top med rucola vendt med lidt citronsaft, skinke og masser af peber. Servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Stine Christiansen / skovdal.dk
Find flere af mine opskrifter på femina.dk
Uh, hvor lyder den pizza lækker, lækker – lige efter min smag! Venter spændt på at høre udfaldet af konkurrencen om Newyorkerbyheart kogebogen – ønsker mig den så meget, så er på ønskesedlen, men ville da være fantastisk at vinde den hos dig! God søndag!
Uh, den ser god ud! Og det er jo en genial idé til at “snyde” sig til hurtig og lækker pizza : )
ja, det virker overraskende godt. Og hellere et fladbrød af mel og vand, end sådan en færdig dej fra supermarkedet med masser af knald i! 🙂
Mhmmm… figner, parma og ricotta – en af mine favorit kombinationer på sådan et lækker tynd sprød sag! Kh Camilla
Den pizza ser virkelig lækker ud 🙂
Tjek gerne min madblog ud http://nydmaden.dk/ det vil jeg bliver glad for 🙂
Super fin blog 🙂
Kh L