Jeg er helt vild med at bruge wraps lavet af æg (og intet andet!) i stedet for sandwichbrød eller tortillas. Her i en super simpel version, der by the way, også er top lækker som morgenmad!
Jeg tror du vil blive overrasket over, hvor meget en “wrap” lavet af æg kan holde rtil! Den er super nem at arbejde med. Jeg bruger dog helst en ikke alt for stor, slip-let pande når jeg steger. Det gør den nemmere at håndtere.
Nem ret til 2:
100 g bacon i skiver
Wrap:
5-6 æg
lidt salt
olivenolie til stegning
Dressing:
2 spsk tyk yoghurt
lidt revet hvidløg
lidt revet parmesan
salt
Fyld:
Sprød salat, snittet
1-2 avocado, i skiver
2 tomater, i skiver
Steg baconen sprød enten på en varm pande eller i ovnen. (nogle gør det i microovnen). Dryp den af på fedtsugende papir.
Wraps:
Pisk æg med lidt salt. Steg 4-6 tynde omeletter (aka wraps) i en smule olie på en varm pande.
Dressing:
Rør yoghurt med lidt hvidløg, parmesan og salt.
Servering:
Smør wraps med dressing og fyld dem med salat, avocado, tomat og bacon. Fold og nyd!
Opskrift & Styling: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard/KAM Photographers