Super nem salat, der både ligner og smager som en million!
Jeg bruger den gerne sammen med grillet kylling eller fisk. Eller top salaten med røget makrel eller god tun i olie. Så har du en simpel middag til to.
Vælg gerne store, gode kapers! Der er virkelig forskel på kvaliteten!
God som tilbehør til 4 personer.
1 blomkål
1 citron
3-4 spsk god olivenolie
lidt salt
2-3 spsk kapers (gerne saltede)
2 håndfulde brøndkarse
50 g høvlet parmesan
Kassér de grønne blade på blomkålen. Skær kålen i kvarte og skær den i tynde skiver. De smuldre lidt, men det gør ingenting. Du kan skære den på et mandolinjern, hvis du vil, ellers er det fint i hånden.
Vend kålen med saft af 1 citron og lidt god olivenolie, samt salt. Anret den på et fad.
Skyl kapersene (kun hvis de er saltede) og hak dem groft.
Top salaten med kapers, brøndkarse og parmesan.
Se flere opskrifter på kålsalat.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Husk at du kan finde mine opskrifter hver uge i ALT for Damerne.