Pizzamuffins (med blomkål)

Denne opskrift er fra min bog MADPAKKEBOGEN, der er proppet med nemme og gode opskrifter og bud på, hvad du kan komme i madpakken.

Disse smager af hvidt brød og ballade, men der er faktisk en del blomkål i.

Jeg har endda haft held med at komme endnu mere blomkål i – uden at blive opdaget!

Kom skinke i, hvis du har lyst . eller lave dem uden kød.

 

Opskriften giver 12-15 muffins – der også kan fryses.

 

250 g hvedemel

200 g groftmalet hvedemel

1 tsk. sukker

1 tsk. salt

2 tsk. bagepulver

1 tsk. natron

1 tsk. tørret oregano

100 g cheddarost, i små tern

300 g fint revet blomkål

4 dl letmælksyoghurt

2 æg

½ dl olivenolie

1 dl mosede tomater

1 fed hvidløg

salt og peber

100 g cheddarost, revet

 

Bland begge slags mel, sukker, salt, bagepulver, natron og oregano sammen. Vend ost i tern og blomkål i. Rør yoghurt med æg og olivenolie og vend melblandingen sammen med yoghurtblandingen.

Fyld dejen i 12-15 papirmuffinsforme i en muffinform.

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)

Rør tomat med hvidløg, salt og peber. Smør forsigtigt lidt tomatsauce på hver muffin og top med lidt revet ost.

Bag dem i den varme ovn i ca. 20-30 minutter, eller til de er gyldne og gennembagte.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto af Stine Christiansen /skovdal.dk fra MADPAKKEBOGEN

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *