Igen en ret med få kulhydrater.
Slet ikke fordi det SKAL være sådan i mit køkken. Måske mere fordi det OGSÅ kan være sådan! Og så er jeg vild med både koteletter og med broccoli – fordi begge dele er så nemme at lave “nye” retter ud af.
Det her er nem, skøn og mættende mad. Retten tager måske 15-20 minutter at lave, så den passer perfekt ind i hverdagen.
Opskriften er til 2 personer
Broccolisalat:
100 g hasselnødder
400 g broccoli
2-3 avocadoer
saft af 1 citron
salt
lidt hasselnødde- eller olivenolie
Koteletter:
2 store svinekoteletter
olivenolie
salt og peber
Broccolisalat:
Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i stave. Hæld kogende vand over dem og dæk dem til med låg. Lad dem trække.
Rist nødderne på en tør, varm pande i 4-5 minutter. Tag dem af panden, lad dem køle lidt og gnid hinderne af dem (det er ikke noget problem, hvis de ikke alle går af. Hak dem groft.
Dryp broccolien godt af, skær avocadoerne i tern og vend begge dele med citronsaft, olie og salt. Vend nødder i lige inden servering.
Koteletter:
Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande. De skal have alt fra 2-8 minutter på hver side, alt efter tykkelse – og om de er på ben. Krydr med salt og peber.
Servering:
Servér koteletterne med broccolisalat.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Find mine opskrifter i ALT for Damerne hver uge!