Æg i toast

Det er 100 år siden, at jeg har lavet disse fantastisk, pinlige, skønne æg!

Nu skal det være. De smager såååå vildt, så join in.

 

Opskriften giver 6 styk og er fra min bog SPISETID

 

Æggeskallerne på billedet her, er i øvrigt fra mine svigerforældres høns. Se lige hvor smukke de er!

 

 

6 skiver groft toastbrød

100 g smeltet smør

6 æg

salt

Skær skorpen af brødene og kassér dem (eller brug dem til at fodre ændre). Rul brødet fladt med en kagerulle og pensl begge sider med smør. Kom dem i muffinformene og slå et æg ud i hver. Krydr med salt og bage æggene ved 220 grader i ca. 25 minutter. Eller til æggene er tilberedte og brødet er sprødt. Servér straks.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Stine Christiansen /Skovdal.dk fra SPISETID

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *