Hvis du ikke laver retten, så ok! Men lav seriøst dressingen! Den er lige til at drikke. Og fantastisk på spinat (eller på lat!.
Opskriften er til 2 – og kan også spises kold, f.eks. i madpakken.
2 dl quinoa
2 kyllingebryster
olivenolie
salt
300 g spinat
2 fed hvidløg
dressing:
½ dl soja
1-2 spsk koldt vand
3-4 tsk revet ingefær
¼ dl limejuice (ca. 2 lime)
1 tsk sukker
2 spsk ristede sesamfrø
Kog quinoa mør i usaltet vand, ca. 15 minutter. Dryp den af og salt den.
Steg kyllingen i lidt olie på en varm pande, til den er gennemstegt. Krydr med salt.
Rib spinaten groft og skær hvidløg i tynde skiver.
Steg spinat og hvidløg i lidt olie på en varm pande. Lad spinaten falde sammen. Krydr med salt.
Dressing:
Rør en dressing af soja, vand, ingefær, lime, sukker og sesamfrø.
Skær kyllingen i skiver.
Anret det hele i en skål og servér straks.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann