Disse kugler er dem du skal snuppe, hvis du ikke vil vælge det mest syndige på julebordet. De er søde, krydrede og tilfredsstiller bestemt juleknas-crawings. Så nup to af dem og skip den dårlige samvittighed. Og så er der bestemt ikke flere løftede pegefinger fra mig resten af året. Zip!
200 g tørrede figner
100 g dadler uden sten
50 g cashewnødder
2 tsk. kakao
100 g dadler uden sten
50 g cashewnødder
2 tsk. kakao
½ tsk. stødt kanel
50 g kokosmel
50 g kokosmel
50 g smeltet, mørk chokolade
ENDVIDERE:
ENDVIDERE:
kakao til at trille kuglerne i
Fjern stilkene på fignerne, og kom figner, dadler, cashewnødder, kakao, kanel og kokosmel i en foodprocessor. Blend, til massen er fin og samlet. Blend til sidst chokolade i.
Fjern stilkene på fignerne, og kom figner, dadler, cashewnødder, kakao, kanel og kokosmel i en foodprocessor. Blend, til massen er fin og samlet. Blend til sidst chokolade i.
Tril 25-30 konfektkugler rul kuglerne i kakao.
Opbevar dem i køleskab.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann