fiskeburger

Fiskeburger med tartarsauce

Ingredienser

Tartarsauce:

1 1/2 dl tyk yoghurt

2 spsk. mayonnaise

1 ½ spsk ketchup

2 spsk citronsaft

1 spsk finthakket purløg

5-6 cornichoner, finthakkede

2 spsk kapers, hakkede

10-15 dråber tabasco

Burger:

600 g lys fisk, f.eks. torsk eller lyssej

1-2 dl hvedemel

2 æg, piskede

2-3 dl panko (eller anden rasp)

Olie til stegning

4 gode burgerboller

Lidt salatblade

2 tomater, i skiver

 

4 styk

Tartarsauce:

Rør yoghurt, mayonnaise, ketchup, citron, purløg, purløg, cornichoner og kapers sammen og smag til med tabasco og salt.

Burger:

Del fisken i 4 stykker. Vend dem i mel, pisket æg og rasp. Steg fisken i et par minutter på hver side i olie på en varm pande. Krydr med salt.

Lun bollerne. Fyld dem med salat, tomat, fisk og tartarsauce.

Servér straks gerne  med et glas rosé og en frisk salat til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *