Jeg elsker fajitas.
Det er super nemt at lave og jeg elsker at fylde dem i varme hvedetortillas med bunker af guacamole og god hotsauce.
Husk at du gerne må bruge meget lime til marinaden, der er blandet andet det der gør kødet helt mørt.
Find min favorit guacamole-opskrift lige her!
Ingredienser
400 g oksekød (filet, lårtunge eller lign)
saft af 3-4 lime
2 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. sort, kværnet peber
1 stort løg, i både
1 grøn peberfrugt, i strimler
olie til stegning
salt
lidt koriander, groft hakket
Tilbehør:
tortillas
limebåde
guacamole
hotsauce
Hovedret til 2-3
Skær kødet i strimler og kom det i en frysepose med lime, spidskommen, peber, løg og peberfrugt.
Slå knude på posen og gnid grønt og kød grundigt ind i marinaden. Lad det trække i 10 minutter ved stuetemperatur, eller natten over på køl.
Sigt marinaden fra kødet, men gem den. Steg kød og grønt i olie på en meget varm pande. Steg evt. af to omgange og steg ved så høj varme som muligt.
Krydr med salt og anret fajitas toppet med lidt koriander og med bløde tortillas, limebåde, guacamole og hotsauce.
Servér straks.