Sådan laver du chokolademedaljer med mørke bær:
Dej:
Skær smørret i tern. Smuldr mel og smør sammen så konsistensen er som krummer.
Sigt flormelis, kakao, salt og kartoffelmel i. Saml dejen hurtigt med æggeblomme og vand (efter behov). Undlad at ælte, dejen skal bare samles hurtigt.
Pak dejen i husholdningsfilm, og læg den køligt i 1 time.
del dejen i 2-3 stykker og rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Sæt den koldt igen, til dejen er fast.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Stik ca. 24 cirkler ud (ca. 7 cm).
Læg dem på bagepapir på bagepapir på en bageplade og bag dem i den varme ovn i 5-7 minutter.
Tag dem ud, lad dem køle lidt på pladen og flyt dem forsigtigt over på en rist. Lad dem køle helt af inden du samler kagerne.
Creme:
Smelt chokoladen over bandbad.
Pisk mascarpone med smeltet chokolade og smag til med flormelis efter smag.
Medaljer:
Smelt chokoladen til toppen over vandbad.
Sprøjt eller smør smeltet chokolade på 12 af de små bunde. Lad den størkne.
Sprøjt en kant af creme på de andre 12 bunde. (Gem en smule creme til toppen) Fyld lidt marmelade i midten.
Læg toppen på, sprøjt en smule creme på, pynt med bær og evt. syre.