cannelloni

Cannelloni med spinat og ricotta

Ingredienser

2 fed hvidløg, i tynde skiver

olivenolie

300 g babyspinat

250 g ricotta

salt og peber

  1. 200 g canneloni rør

Topping:

2 fed hvidløg, revet

400 g cherry tomatsauce eller mosede tomater

salt og peber

et nip sukker

1 mozzarella

frisk oregano

 

Hovedret til 2 – 30 minutter
Sådan laver du cannelloni med spinat og ricotta:

Steg hvidløg i olivenolie på en varm pande. Kom spinat ved og lad den falde sammen. Kom ricotta på og lad den smelte om spinaten. Smag til med salt og peber og lad fyldet køle lidt.

Kom cannelloni rør i kogende,. Saltet vand og kog dem i 1.-2 minutter, så de stadig er faste. Afdryp dem.

Kom fyldet i en sprøjtepose og sprøjt det ind i rørene. Læg dem i et ovnfastfad.

Tænd ovnen på 220 grader.

Topping:

Sautér imens revet hvidløg i rigeligt olivenolie. Det skal ikke tage farve. Kom tomatsauce på og smag til med salt, peber og et nip sukker.

Top tomatsauce på cannellonien, bryd mozzarella over og sæt fadet i den varme ovn i 10-15 minutter.

Servér med et drys oregano og gerne en stor salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *