Bresaola med jordbær og mandler

Bresaola med jordbær og mandler

Ingredienser

75 g smuttede mandler
lidt olivenolie
salt
1 tsk. hakket rosmarin
1 tsk. chiliflager
200 g jordbær
3 spsk. virkelig god balsamico
ca. 150 g bresaola
2-3 håndfulde rucola
masser af høvlet pecorino
god olivenolie
salt og peber
godt brød

2-4 personer

Sådan laver du bresaola med jordbær og mandler:

Rist mandlerne i olivenolie på en varm pande. De skal være gyldne og lækre. Krydr med salt, rosmarin og chiliflager. 

Skær imens jordbærrene i mindre stykker og vend dem med balsamico. Lad dem trække i 5 minutter imens du anretter resten. 

Anret bresaola på et fad. Top med rucola, jordbær, mandler, pecorino og dryp md olivenolie og krydr med salt og peber. 

Servér straks med godt brød til. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *