blommekage

Blommekage

Ingredienser

Det skal du bruge:

150 g blødt smør

150 g rørsukker

3 æg

75 g mel

1 tsk. bagepulver

1 nip salt

1 spsk. vaniljesukker

100 g let ristede hasselnødder

75 g valnødder

4-6 blommer, halverede uden sten

Kage til 6-8 personer

Sådan gør du:

Pisk smør og rørsukker lyst. Rør æggene i.

Bland mel med bagepulver, salt og vaniljesukker og sigt det hele i smørret. Vend rundt.

Blend nødderne til groft mel og rør dem i dejen.

Fyld dejen i en smurt springform og læg blommer på toppen af dejen.

Bag den ved 175 grader varmluft i ca. 30-40 minutter, eller til den er færdigbagt.

Servér kagen lun eller ved stuetemperatur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *