Virkelig nemt og både morsomt og skønt at spise. Smør, toast og æg! Hvem bliver ikke glad af det?
Opskriften giver 6 styks. Beregn 1-2 per person, alt efter hvad der ellers er på menuen.
6 skiver groft toastbrød
75-100 g smeltet smør
6 æg
salt
TILBEHØR
sprød bacon
tomatsalat
ketchup
Skær skorpen af brødene og kassér dem (eller brug dem til at fodre ænder). Rul brødet fladt med en kagerulle og pensl begge sider med smør. Kom dem i smørsmurte muffinformene og slå et æg ud i hvert brød. Krydr med salt og bag æggene ved 200 grader, varmluft i ca. 20 minutter. Eller til æggene er tilberedte og brødet er sprødt. Servér straks, gerne med sprød bacon, tomatsalat og ketchup.
TIP: steg din bacon i den varme ovn, mens du bager æg. Læg det på bagepapir og steg det i 15-20 minutter, eller til det er sprødt.
Opskrift & foto: Louisa Lorang
Det må sku prøves en dag 🙂
what a wonderful, simple and tasty recipe! this will be our sunday breakfast:)greetings from norway!
Så hyggeligt Lene! Rigtig god weekend.
Kh Louisa