Dej:
Rør gær, sukker, olie og vand sammen.
Bland mel og salt sammen.
Rør mel i gærblandingen og ælt dejen glat.
Lad den hæve lunt og tildækket i 45-60 minutter. (eller natten over på køl)
Pizza:
Skræl rødbederne og kog dem knapt møre i usaltet vand. Dryp dem af og skær dem i skiver
(handsker er godt!).
Hak grønkål groft og skær løget i slanke både.
Drys dit bord med mel. Del dejen i to og rul den ud på det meldryssede bord.
Tænd ovnen på 250 grader, eller så varmt som muligt. Sæt gerne to plader i ovnen.
Læg dejen på bagepapir.
Rør lidt revet hvidløg med olivenolie og pensl det på dejen.
Fordel rødbeder, løg og grønkål på pizzaerne. Læg klatter af ricotta på og krydr med salt og dryp med lidt olivenolie.
Bag pizzaerne på varme plader i den varme ovn (evt. af to omgange).
Bag dem gyldne og lækre, 8-12 minutter.
Top pizzaerne med balsamico og parmesan og servér straks
Se flere opskrifter på pizza.