Måske verdens nemmeste ret på grillen. Og en total favorit.
Elotes er en snasket, mexicansk version af grillede majskolber, her i en nem og totalt snasket version.
Opskriften er til 2 personer, men kan selvklart ganges op.
2 flotte bøffer, f.eks. ribeye
2 majskolber
lidt olie
½ tsk. cayennepeber
2 spsk creme fraiche
1 spsk. limesaft
1 spsk. fint hakket koriander
50 g fint revet pecorino
paprika
flagesalt
mere koriander
Tilbehør
Evt. grillet brød
salat
Grill bøfferne på en stor, varm grill over direkte varme.
Krydr med salt og peber.
Pil majskolberne, men hiv ikke bladene helt af, de kan bruges som håndtag. Gnid majsene med lidt olie og grill dem på en varm grill. Bladene skal ikke på varmen, så brænder de.
Rør cayenne, cremefraiche, limesaft og koriander sammen.
Bland pecorino med lidt paprika
Smør de varme grillede majskolber med cremefraiche blandingen og rul dem i pecorino.
Servér straks toppet med koriander og med bøffer og salat til.
……husk servietter.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
PS. Om lidt tager jeg og Go morgen danmark kampen op mod kedelige madpakker. Derfor giver jeg dig 25 % rabat i lille shop ❤️i hele august. Her er både madpakke bøger, grillbøger og ballade.
Brug kuponkoden: madpakker)