Jeg ved det! Det er set sååå mange gange før. Men så brug det som en reminder!
Vandmelonsalat holder! Ikke mindst med mynte og salt fetaost!
Opskriften her er til 4 personer
1/2 eller 1 lille vandmelon (kernefattig)
2 håndfulde mynte
2 håndfulde bredbladet persille
1 agurk
saft af 2 lime
1-2 spsk. flydende honning
god olivenolie
100 g feta blok
salt og peber
Skær skrællen af melonen og kassér den. Skær melonen i grove stykker.
Pluk mynte og persille og skær agurken i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Anret melon, agurk, mynte og persille på et fad. Dryp med lime og honning og super god olivenolie. Top med skiver eller brud af feta og krydr med salt og sort peber.
Servér straks.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Find flere af mine opskrifter hver uge i Alt for Damerne
Lækkert. Og tillykke med baby. Hvad er egentlig rigtig god olivenolie? Er de dyre? Smager de af mere? Hvad skal jeg kigge efter?
Taaaaak og undskyld sent svar! Jeg køber ofte olivenolie i det italienske supermarked i sydhavnen Supermarco. De har ofte friske olier, der dufter af græs og er lidt stærke. Ellers vælg butikker hvor du kan smage. Undgå olier der føles fedtede. Og vælg friske, nye olier. de er også sundere! Det må gerne kradse lidt i halsen 🙂
Tak for svar. Det vil jeg prøve at gå efter ?
Uhmnnnn ja tak!
coming up 😉