stegte sild

Stegte sild med syltede løg

Ingredienser

Syltede løg:
1 dl eddike
1 dl sukker
2 rødløg
Sild:
4 sild i filet
2-4 tsk. dijonsennep
2 tsk. hakket estragon
salt og peber
rugmel
olivenolie til stegning
salt
lidt mere estragon til topping

4 sild - nok til 2-4 personer

Syltede løg: 
Kom eddike og sukker i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet. Skær løgene i slanke både og kom dem i lagen. Lad dem simre i 1-2 minutter. Sluk og lad lagen køle. Sild: 
Tjek sildefileterne for synlige ben. Klip finnerne af. 
Smør sildene indeni med sennep og drys med estragon. Krydr dem med salt og peber og klap dem sammen. 
Vend sild i rugmel og steg dem gyldne i olivenolie på en varm pande. 
Krydr sildene med salt.
Servering: 
Servér sild med afdryppede, syltede løg, estragon, rugbrød eller kartofler og gerne en grov salat eller dampede grøntsager. 

TIP: de syltede løg er super gode også i sandwiches, burger, på tacos eller i salater. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *