squashpasta & meatballs

Squashpasta & meatballs

Ingredienser

Kødboller:

½ dl mælk

½ dl fint valsede havregryn

400 g hakket svinekød

2 spsk. revet løg

2 spsk. revet parmesan

1 æg

Masser af peber

Olie til stegning

Pesto:

100 g rucola

50 g let ristede mandler

50 g parmesan

1 lille fed hvidløg

1 dl olivenolie

Salt

Pasta:

2 slanke squash

Desuden:

lidt høvlet parmesan

 

 

Hovedret til 2 personer

Sådan gør du:

Kødboller:

Bland mælk og havregryn og lad havregrynene blive bløde.

Rør svinekødet med revet løg, parmesan og æg. Krydr med salt og rigeligt peber. Rør havregryn og mælk i.

Form små kødboller på størrelse med 2 kroner og steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande.

Pesto:

Blend rucola, mandler, parmesan og hvidløg i en minihakker eller i en foodprocessor. Tilsæt olivenolien og smag til med salt. pestoen må gerne være rustik, så blend den ikke for meget.

Pasta:

Lav tynde strimler af squash med en spirilizer eller lign.

Servering:

Vend ”pasta” med pesto og kødboller og servér straks toppet med parmesan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *