Jeg elsker kødboller! Og i al beskedenhed laver jeg nogle af de bedste! Hemmeligheden er parmesan! Altid parmesan.
Der er ikke den kødbolle, pastaret salat eller barnemund, der ikke bare bliver skønnere af parmesan!
Sådan er det bare! Og selvom en ægte italiener, har masser af regler for, hvor og hvornår parmesan må indgå, så kan jeg kun sige herfra bliver det et ALTID!
Brug en spirilizer eller lign til at lave din grøntsagspasta. Det sm
ager super godt! Jeg lover.
Alternativt kan du bruge snittet spidskål!
Og husk at du altid kan læse med i mit gratis online magasin LORANG&CO
Ingredienser
Kødboller:
½ dl mælk
½ dl fint valsede havregryn
400 g hakket svinekød
2 spsk. revet løg
2 spsk. revet parmesan
1 æg
Masser af peber
Olie til stegning
Pesto:
100 g rucola
50 g let ristede mandler
50 g parmesan
1 lille fed hvidløg
1 dl olivenolie
Salt
Pasta:
2 slanke squash
Desuden:
lidt høvlet parmesan
Hovedret til 2 personer
Sådan gør du:
Kødboller:
Bland mælk og havregryn og lad havregrynene blive bløde.
Rør svinekødet med revet løg, parmesan og æg. Krydr med salt og rigeligt peber. Rør havregryn og mælk i.
Form små kødboller på størrelse med 2 kroner og steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande.
Pesto:
Blend rucola, mandler, parmesan og hvidløg i en minihakker eller i en foodprocessor. Tilsæt olivenolien og smag til med salt. pestoen må gerne være rustik, så blend den ikke for meget.
Pasta:
Lav tynde strimler af squash med en spirilizer eller lign.
Servering:
Vend ”pasta” med pesto og kødboller og servér straks toppet med parmesan.