Så er der flere madpakker.
I dag lavede jeg en nem klapsammen med en skøn hønsesalat (aka kylling, men det lyder underligt med kyllingecreme.) i Go Morgen.
Lav selve hønsesalaten dagen i forvejen og klapsammen om morgnen inden du skal gå.
Ved du at du skal have kylling til aften, så planlæg at få rester, det er det allernemmeste.
Mangler du mere insspiration, så får du 25 % på alle bøger i min lille shop ❤️i hele august. Brug kuponkoden: madpakker
Opskriften giver 2-3 sandwiches
3-4 spsk. tyk yoghurt
1-2 spsk. mayonnaise (kan undlades)
½ tsk. dijonsennep
2-3 tsk. god karry
salt
Sandwiches:
1 stort eller to små kogte kyllingebryster
½ agurk
¼ spidskål
evt. lidt radiser i skiver
lidt citronsaft
4-6 skiver rugbrød
3 spsk. mangochutney
Karrycreme:
Rør yoghurt med sennep og karry og smag til med salt.
Sandwich:
Pluk kyllingen i mundrette stykker. Vend den med karrycremen. Smag til.
Skær agurken i tynde skiver og snit kålen fint.
Smør rugbrød med chutney og fyld kål, kylling og agurk i sandwichene.
Pak i madpapir i madpakken.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Chris Tonnesen