Less is more…..
……opskriften er til 2
2 kyllingebryster
lidt olie
salt
ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks. tagliolini
¼ dl citronsaft
¼ dl god olivenolie
50 g fintrevet parmesan
100 g rucola
Pensl kyllingebrysterne med olie, og steg dem på en varm pande eller grillpande. Kog pastaen i rigeligt, let saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Pisk citronsaft, olivenolie og par mesan sammen i en stor skål. Kom den varme pasta i, og vend det hele godt rundt. Smag til med salt og evt. lidt af kogevandet, hvis citron-
smag en er for kraftig, og servér straks den varme pasta med grillet kylling og sprød rucola.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
>Nemt, enkelt OG lækkert = lige mad for mig 😀
KH
B
>Hej Louisa
Fantastisk lækker mad. Og dejligt til sådan en lidt træt mandag, hvor man ikke orker at stå i køkkenet 🙂
så tak for mad
KH
Peter
>Hej Peter.
Dejligt at du ville spise med 🙂
Og især at du blev glad.
Kh Louisa