Verdens nemmeste torsdags-ret. Færdig på 15-20 minutter maks! Og så bliver jeg altid super lykkelig af friske ærter! Nyd dem nu…det er snart for sent for pokker.
– og husk at du kan følge min ugeplan med masser af overskuelig hverdagsmad på femina.dk
Opskriften er til 2
250 g frisk pasta
3 fed hvidløg, i tynde skiver
200 g små skalotteløg, pillede
olivenolie
2-3 skiver parmaskinke
1 tsk. revet citronskal, øko
2 spsk. citronsaft
2 dl bælgede ærter
½ spsk. smør
50 g revet parmesan
salt og peber
50 g rucola
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
høvlet parmesan
Kog pastaen i saltet vand i et par minutter, eller efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra men gem noget.
Sautér hvidløg og løg i lidt olie på en varm pande. Klip skinken i strimler og kom den på panden, lad den stege lidt. (Hvis du bruger bacon skal du starte med at stege baconen og SÅ komme løg på).
Tilsæt citronskal, citronsaft, ærter, ½- 1 dl kogelage fra pastaen, ½ spsk. smør og revet parmesan. Smag til med salt og peber. Vend rucolaen med olivenolie og citronsaft og anret pastaen toppet med rucola og parmesan. Servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Stine christiansen /skovdal.dk
Ja, friske ærter er det bedste. Det ser lækkert ud.
I øvrigt fint som din serviet på billedet passer til din top banner med navn. Altså striberne forståes.
Godt set Nanna! Er ret pjattet med den serviet – så den kommer du nok til at se mere til 🙂
Ser lækkert ud. Hvis du (som jeg) fik sået dine ærter sent, så er de først lige begyndt at være plukkeklare 🙂
vh/Karen
Uhhh…du er heldig. Vores er forlængst væk – men det var også vindueskarm avl! Køber flittigt flere hos min ærtepusher 🙂 Kh L