Reklame – Sildebranchen
Nemme hjemmelavede kryddersild – perfekte til frokost eller måske som lynhurtig aftensmad.
Spis dem på rugbrød eller med kogte kartofler og fed cremefraiche.
Lav dine egne kryddersild på denne nemme måde, ved at bruge sild der allerede er marinerede. Eller vær totalt tjekket, og køb saltede sild, udvand dem og lad dem marinerer i mindst 3 dage i lagen – Køb de salte sild hos fiskehandleren.
Ingredienser
½ liter lagereddike
4 dl sukker
1 spsk. salt
1 spsk. peberkorn
10 nelliker
1 stang kanel
½ tsk. knust allehånde
1 tsk. let knuste korianderfrø
1-2 spsk. sandeltræ (kan undlades)
1 rødløg i skiver
Desuden:
3-4 marinerede sildefileter
1 glas
// reklame//
Kom eddike, sukker, salt, peber, nelliker, kanel, allehånde, korianderfrø og rødløg i en gryde og lad det småkoge i 5-10 minutter. Tag lagen af varmen og lad den køle helt ned.
Lad sildefileterne dryppe af og skær dem i mindre stykker. Skold et sylteglas og kom sildene i glasset. Hæld lagen på og sæt sildene i køleskabet i mindst 2 dage, så de kan trække smag. Sildene kan holde sig i op til 8 dage, hvis glasset er uåbnet.
Find flere sildopskrifter på Vildmedsild.dk