kryddersild

Nemme hjemmelavede kryddersild

Ingredienser

½ liter lagereddike
4 dl sukker
1 spsk. salt
1 spsk. peberkorn
10 nelliker
1 stang kanel
½ tsk. knust allehånde
1 tsk. let knuste korianderfrø
1-2 spsk. sandeltræ (kan undlades)
1 rødløg i skiver
Desuden:
3-4 marinerede sildefileter

1 glas

// reklame//

Kom eddike, sukker, salt, peber, nelliker, kanel, allehånde, korianderfrø og rødløg i en gryde og lad det småkoge i 5-10 minutter. Tag lagen af varmen og lad den køle helt ned.

Lad sildefileterne dryppe af og skær dem i mindre stykker. Skold et sylteglas og kom sildene i glasset. Hæld lagen på og sæt sildene i køleskabet i mindst 2 dage, så de kan trække smag. Sildene kan holde sig i op til 8 dage, hvis glasset er uåbnet. 

Find flere sildopskrifter på Vildmedsild.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *