Lav en super nem sommersauté med kyllingebryst til aftensmad.
Helt enkelt, men noget af det skønneste.
Vælg kylling med skind, hvis du kan. Det er altid dejligt
Opskriften er lavet til ALT for damerne. Find flere af mine opskrifter hos dem, eller i mit online magasin Lorang&Co
.
Ingredienser
Det skal du bruge:
2 kyllinge- eller unghanebryster med skind
Olivenolie
Salt og peber
Grønt:
½-1 spidskål
Lidt olivenolie og smør til stegning
½ bundt forårsløg
3-4 dl bælgede ærter
salt og peber
mynte
Tilbehør:
Godt brød eller nye kartofler
hovedret til 2
Steg kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en varm pande. Steg dem gyldne, sprøde og gennemstegte og krydr dem med salt og peber.
Grønt:
Snit kålen og sautér den i lidt olie og smør på en stor, varm pande i 2-3 minutter. Den skal ikke tage farve, men må gerne falde let sammen.
Snit forårsløg og kom forårsløg og ærter med på panden. Krydr med salt og peber. Tag panden af varmen og vend groft hakket mynte i.
Servering:
Servér kylling med sauteret grønt og godt brød eller nye kartofler