nem sommersauté med kylling

Nem sommersauté med kyllingebryst

Ingredienser

Det skal du bruge:

2 kyllinge- eller unghanebryster med skind

Olivenolie

Salt og peber

Grønt:

½-1 spidskål

Lidt olivenolie og smør til stegning

½ bundt forårsløg

3-4 dl bælgede ærter

salt og peber

mynte

Tilbehør:

Godt brød eller nye kartofler

 

hovedret til 2

Steg kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en varm pande. Steg dem gyldne, sprøde og gennemstegte og krydr dem med salt og peber.

Grønt:
Snit kålen og sautér den i lidt olie og smør på en stor, varm pande i 2-3 minutter. Den skal ikke tage farve, men må gerne falde let sammen.

Snit forårsløg og kom forårsløg og ærter med på panden. Krydr med salt og peber. Tag panden af varmen og vend groft hakket mynte i.

Servering:
Servér kylling med sauteret grønt og godt brød eller nye kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *