Der er vist ingen tvivl om, at jeg er fan af margaritas. Denne er totalt skøn! Fuld af sommer og ballade.
Du laver en saltkant ved at dyppe glassets kant i lidt limejuice og derefter i fint salt. Det bidrager til drinken at drikke igennem saltkanten.
Opskriften er til 4.
½ vandmelon, ca. 800 g
saft af 3 pink grapefrugter
5 cl cointreau
1 dl tequila
1-2 spsk. agavesirup
lidt limesaft
isterninger
melonstykker til pynt
evt. fint salt til kanten af glasset
Skær skrællen af melonen. Blend melonkødet i en blender. Pres saften af 3 grapefrugter og sigt både melon- og grapefrugtsaft, så kerner og ”grums” kommer fra.
Bland saften med cointreau og tequila og smag til med agavesirup og limesaft, hvis nødvendigt.
Servér med isterninger og melon og evt. i glas med saltkant.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Chris Tonnesen