Skær kålen i grove stykker.
Rør 1 dl salt med 6 dl vand, til saltet er opløst (eller så godt som).
Vend kålen med saltlagen, vend det hele forsigtigt, men grundigt sammen, så kålen er saltet over det hele – og lad kålen stå i 2 timer.
Skræl imens daikon og skær den i tern. Ca. 1 x 1 cm.- Drys den med 1 tsk. groft salt og vend den rundt. Lad den trække i 1 time. Afdryp men skyl ikke.
Snit forårsløgene.
Krydderiblanding:
Rør gochugarau med fiskesauce, hvidløg, ingefær og sukker til den tæt masse.
Kimchi:
Skyl kålen, gerne 2-3 gange og lad den dryppe helt af.
Vend kål, daikon og forårsløg med kryddermassen i en stor skål. Være sikker på at alt er dækket af chilien.
Kom kimchien på et skoldet glas og skyl skålen med ½ dl koldt vand. Hæld lagen over kimchien.
Lad glasset stå på bordet med låget på klem i 2-3 dage.
Luk glasset tæt og sæt det på køl indtil brug.
Kimchien er klar til brug og holder sig i 1-2 måneder på køl.