Hver uge får David Johansen, Thomas Rode og jeg en udfordring af seerne. Vi får 5 råvarer som skal trylles til mad på bare 30 minutter.
Cecilie Hother holder øje med tiden og hjælper gerne i køkkenet.
Se programmet på TV2 Fri eller på TV2 Play.
Her finder du vores opskrifter.
Foto: TV2
Hvad med at bruge hvalkød?
Hej Sølvi. Programmerne er 2 år gamle, så desværre kan vi ikke lege videre 🙂 Jeg har smagt hval, og synes det smager glimrende. Dog mener jeg ikke, at der er grund til at udbrede det udenfor områder med tradition for hvalfangst.
Jeg har smagt det et par gange på Island, hvor det smagte skønt! Har dog aldrig tilberedt det selv. Kh L
Hej
Jeg synes det er nogle glimrende programmer og har set dem alle og nogle flere end en gang 🙂 Nu beskriver du dig selv som lidt hippie i et køkken, samt at jeg ved, at du er glad for asiatisk mad. Jeg er ved at bevæge mig ud i nogle forskellige vegetar”bøffer”. Jeg overvejer kraftigt at investere i noget miso og så komme det i sådan en bøf. Jeg googlede opskrifter til inspiration, men til min overraskelse var der ingen. Så jeg tænkte, om der var nogen speciel grund til det, går det ikke sammen eller? 🙂
Kære Iben, tak fordi du ser med.
jeg er totalt vild med både miso og vegetarbøffer. Men ofte bruger jeg f.eks. bønner, kikærter og/eller svampe til mine vegebøffer. Jeg synes de smager af ret meget. MEN jeg tror helt sikkert at du kan komme noget i din bøf! Tror du bliver glad. Prøv også miso i en af disse retter! Kh Louisa
https://louisalorang.dk/?s=miso#.V_EY0Ds3Kj4