kimchipandekager

Kimchipandekager

Ingredienser

3 ½ dl hvedemel

1 tsk. salt

1 lille æg

3 dl iskoldt vand

200 g kimchi

2 spsk. hakket forårsløg

50 g isterninger

evt. chilipulver

olie til stegning

Dip:

1 spsk. rørsukker

½  dl soja

½ dl vand

¼ dl risvineddike

1-2 tsk. ristede sesamfrø

Topping:

Lidt snittet forårsløg, chili og koriander

20 styk

Bland mel og salt sammen.

Pisk æg med vand og pisk melet i. Kom kimchee og forårsløg i og pisk isterningerne i. Kom evt. chili i, hvis du vil have pandekagerne stærke.

Lad dejen trække i 15 minutter. Pisk og steg ca. 20 pandekager i rigeligt olie på en varm pande. De skal stege til de er gyldne og gennemstegte.

Dip:

Rør sukker, soja, vand og eddike sammen. Kom sesam i og servér straks pandekage toppet med forårsløg, og evt. chili og koriander og med dip til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *