2 æggeblommer, past.
3-4 spsk. sukker
Korn af 1/2 stang vanilje
1/2 liter tykmælk
300 g jordbær
1/2 liter kærnemælk
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til det er lyst og luftigt. Pisk tykmælk i.
Nip jordbær og blend dem med kærnemælk. Pisk jordbærmælken i koldskålen og smag til.
Server iskold, med friske jordbær eller med kammerjunker.
Opskrift og foto: Louisa Lorang
Åh lækkert. Tusind tak for den lækre opskrift og især inspirationen til en lækker ret på en solfuld sommerdag. Venter lige til solen kommer igen:)
Hilsen Jane
Tak for skøn hilsen! Håber på bedre vejr asap 😉
Kh Louisa
Mmmm…
Det vil jeg lave i aften! Tusind tak!
Uhmmm….håber I bliver glade 😉 Vi er afhængige af koldskål…Også når det regner.