Det fedter lidt at lave hjemmelavede påskeæg, men du bliver så glad!
Dette æg har både lakrids og karamel. Det smager super godt sammen. Jeg bruger en færdig Dulce de letche (man kan kæbe dyre, finde nogle på glas, eller helt low key på dåse. Begge er sååå fine!)
Kan du ikke finde det, kan du lave det selv.
Dulce de leche er nemlig blot kogt kondenseret mælk. Prik 2 huller i låget på en dåse kondenseret mælk og kog dåsen i en gryde med vand i 4-5 timer. Fyld hele tiden vand på, lad dåsen køle af og nyd!
Find flere opskrifter og endnu et æg i mit magasin Lorang&Co
Sådan gør du:
Rør dulce de leche sammen med lakrids (smag til). Bland massen med marcipanen. (det bliver dejligt snasket!). Sæt marcipanmassen koldt, og form 8-10 æg, når massen er blevet fastere.
Smelt chokoladen over vandbad.
Overtræk påskeæggene med den mørke chokolade, sæt dem på bagepapir og lad chokoladen størkne.
Servér ved stuetemperatur eller kølige.
Kan jeg bruge det specielle apparat jeg har fra Odense marcipan til at rulle æggene i, eller vil du tro det bliver for snasket🤔
jeg har lavet dem i hånden 🙂 Kh L