Hjemmelavet påskeæg med lakrids og karamel

Ingredienser

100 g dulce de leche

2-3 tsk. lakridspulver

400 g marcipan

200 g mørk chokolade

 

8 – 10 styk
Sådan gør du:

Rør dulce de leche sammen med lakrids (smag til). Bland massen med marcipanen. (det bliver dejligt snasket!). Sæt marcipanmassen koldt, og form 8-10 æg, når massen er blevet fastere.

Smelt chokoladen over vandbad.

Overtræk påskeæggene med den mørke chokolade, sæt dem på bagepapir og lad chokoladen størkne.

Servér ved stuetemperatur eller kølige.

2 thoughts on “Hjemmelavet påskeæg med lakrids og karamel

  1. Marianne

    Kan jeg bruge det specielle apparat jeg har fra Odense marcipan til at rulle æggene i, eller vil du tro det bliver for snasket🤔

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310