Cevivhesalat

Ingredienser

1 rødbede

½ fennikel

1-2 håndfulde rucola

200 g lys fisk, gerne frossen

Dressing:

¼ dl limesaft, ca. fra 1-2 lime

1 spsk. olivenolie

1 tsk. fint hakket koriander

1 tsk. fint hakket chili

salt

Desuden:

1 avocado

1 grapefrugt

1 citron

1 lime

1 håndfuld koriander

forret til 4

Sådan laver du cevichesalat:

reklame
Skær rødbeden og skær den og fennikel i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kom dem i isvand og sæt dem på køl. 

Kom rucola isvand og sæt den på køl.

Skær fisken i tynde skiver. Anret den på et fad. 

Rør en dressing af ¼ dl limesaft, 1 spsk. olivenolie, 1 tsk. fint hakket koriander og 1 tsk. fint hakket chili og dryp det på fisken. Krydr med salt. 

Skær avocadoen i skiver og top den på fisken. 

Skær skrællen af grape, citron og lime og lav citrusfileter ved at skære forbi de hvide hinder. 

Afdryp rødbede, fennikel og rucola grundigt og top det på fisken sammen med citrus og lidt plukket koriander. 

Servér straks. Gerne med sprøde chips. 

Lige nu kan du tilmelde dig konkurrencen om at blive DANMARKS BEDSTE MADSPILDSKOK (for amatører!)
Læs med her og se hvordan du deltager.

Jeg har lavet et bud på en nem ret med grøntsager fra en Too Good To Go pose fra Lidl. Perfekt som snack eller forret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *