påskeæg

Naturligt farvede påskeæg

Ingredienser

8 æg

½ rødkål

2 liter vand

1 dl lagereddike

8 farvede æg

Kog æggene hårdkogte, ca. 12 minutter. Køl dem ned.

Hak kålen og kog den i 1 liter vand. Kog i 45 minutter. Sigt kålen fra (kassér den) og gem vandet og lad det køle helt.

Kom eddike i vandet sammen med æg og lad dem trække i den farvede lage i 1-2 timer. Vend dem gerne undervejs, så de får farve over det hele. Tag dem op og lad dem tørre. Lad evt. et par af æggene blive i farven et par timer ekstra.

Pynt med æggene på bordet.

TIP: Skal det være ekstra nemt kan du sætte gode sild, fedt og rugbrød på bordet og lade gæsterne spise pynte æggene til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *