Ja, du har nok set det før. Men jeg må altså også lige flashe dem! BØNNEFRITTER! Nope, det er ikke som fritter med remo. Men det ER virkelig godt!
Tilbehør til 2
Altså disse kan jeg bare snacke i en uendelighed! Men de kan selvfølgelig også bruges som tilbehør til alt fra bøffer til tofuburger J
200 g grønne bønner
100 g pankorasp
½-1 tsk cayennepeber
salt
2 æg, piskede
Mayo:
3 spsk skyr
1 spsk mayonnaise
2-3 tsk god chilisauce, gerne chipotle
lidt limesaft
salt
Tænd ovnen på 200 grader.
Skyl bønnerne, dryp dem godt af og nip enderne af dem. Bland panko med cayennepeber og salt og pisk æggene sammen med en gaffel.
Vend bønnerne i æg og derefter i panko.
Læg bønnerne i et lag på bagepapir på en bageplade og bag dem i 15 -20 minutter,t il de er sprøde udenpå og al dente i midten.
Rør imens skyr, mayonnaise og chipotle sammen. Smag til med salt.
Servér ”fritterne” med chipotlemayo.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Hej Louisa. Skal bønnerne være friske eller fra frost?
Mvh. Camilla
Undskyld sent svar. Jeg brugte rå, men er sikker på de andre også virker! KH L