Køb store rejer af bæredygtigt opdræt. Er de ikke bæredygtige, kan de være fulde af antibiotika-rester og opdrættet under dårlige forhold (kan du ikke få bæredygtige, så brug grønlandske).
Opskriften er til 2 personer
250 g frisk pasta
salt
4 fed hvidløg, hakket
olivenolie
200 g store rejer (af bæredygtigt opdræt)
1 smule hakket persille
salt
TILBEHØR:
100 g blandet salat
250 g små tomater i halve
1 håndfuld persille
balsamico
olivenolie
salt og peber
Kom pastaen i kogende, saltet vand, og kog den al dente i ca. 4 minutter eller efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Rist hvidløget i olie på en varm pande, så det tager en smule farve. Kom rejer på, og lad dem varme kort, hvis de er forkogte, eller lige blive lyserøde, hvis de er rå. Vend pasta og persille på panden med rejerne, og spæd med en smule kogevand. Smag til med salt.
Servér straks pastaen med salat af tomater, persille, eddike og olie, krydret med salt og peber.
TIP: Hvidløget får en skøn smag af at få lidt farve, men bliver bittert, hvis det får for meget.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Hvor ser det skønt ud! 🙂
Tak Heidi
Jeg er helt lykkelig nu Irma har store øko og ordenligt opdrættede rejer! Så kan jeg igen spise med 🙂
Uh, pasta med store rejer, titlen siger selv sig, det er bare fantastisk. Dette spiste jeg også i Rom i efterårsferien, med en rigtig lækker ‘sovs’ fra rejen.
Bare en rigtig lækker middag 🙂
Tænkt at kl. er 10, og man allerede kan drømme sig hen til aftensmaden!
Hahahaha, ja, det med aftensmaden er det første jeg tænker når jeg vågner!
Anbefalesværdige spisesteder i Rom modtages i øvrigt med kyshånd 🙂
årh alt asiatisk i form af wok er et kæmpe hit her hjemme. der bliver skovlet til sig;-)
krydser fingere!