Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen.
Pisk smør, sukker og kardemomme sammen med en el-pisker til smørret er luftigt.
Pisk æggene i uden at piske for længe.
Vend melblandingen og smørblandingen sammen.
Saml dejen og sæt den koldt i mindst 20-30 minutter, til den er fast og kold. Den kan evt. også stå natten over.
Smelt smørret.
Bland sukker, kanel, allehånde og kardemomme sammen.
Tag dejen ud af køleskabet og del den i to.
Rul den ud på et meldrysset bord til ca. 2/3 – ½ cm tykkelse.
Pensl dejen med halvdelen af smørret og drys med halvdelen af kanelsukkeret.
Rul dejen sammen og pak den stramt i film. Gentag.
Sæt dejen koldt, gerne natten over eller i mindst et par timer. Eller læg den i fryseren til den er helt fast.
Skær dejen i skiver, læg dem på bagepapir på bageplader og bag dem ved 185 grader (varmluft) i 10-12 minutter. Lad dem køle lidt pladen, flyt dem til en rist og lad dem køle helt af.
Pak dem i en kagedåse.