Søde kartofler med chilisauce

Top-syndige, sprøde kartofler. Spis dem som snack, som forret eller som et del af et stort måltid med masser af småretter.
Den hjemmelavede chilisauce kan holde sig i et par uger i køleskabet. Lav gerne ekstra og brug den til forårsruller, risretter, nudelsalater eller i en burger måske?

Opskriften er til 2 personer som snack eller forret.

CHILISAUCE:
1 rød chili, hakket
1 dl sukker
1 dl risvineddike
SPRØDE KARTOFLER:
2-3 søde kartofler
1 æg, pisket
2-3 dl rasp, helst panko
olie til stegning
plukket koriander
lidt salat
kom chili, sukker og eddike i en kasserolle og lad det lige koge op, til sukkeret er smeltet. Køl det dippen helt af.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Vend dem i æg og rasp og steg dem ved svag varme i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemtilberedte. Det tager et par minutter eller 4 i alt.
Servér kartoflerne varme med salat og sød chilisauce.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck

0 thoughts on “Søde kartofler med chilisauce

  1. Christina

    >Hej Louisa

    Kan kartoffelskiverne (hvor tykke??) nå at blive møre med kun et par min på hver side – eller skal de være forkogte?

    mange hilsner

    Christina

    Svar
  2. Louisa Lorang

    >Skær dem ca. 1 cm tykke. De bliver hurtigt møre – især søde kartofler, men tjek gerne med en spids kniv 🙂
    Det er i alt fald ikke nødvendigt at forkoge dem.

    Kh L

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310