Onion bhaji

Onion bhaji

Ingredienser

2 store løg

1 grøn chili

100 g kikærtemel

1 tsk bagepulver

1 tsk salt

1 spsk karry

Ca. 1 ½ dl koldt vand

Olie til stegning

Raita:

3 dl yoghurt

1 spsk hakket mynte

1 tsk knust spidskommen

salt

1 tomat

Olivenolie

Lidt plukket mynte

citronbåde

10-12 styk - Snack til 3-4 personer

Sådan gør du:

Hak ½ løg fint og skær resten af løgene i slanke både.

Flæk chilien, skrab kernerne ud med en teske og kassér dem. Hak chilien fint.

Bland kikærtemel, bagepulver, salt og karry sammen. Rør koldt vand i til en tyk dej.

Kom løg og chili i dejen.

Varm 10-15 cm olie op i en kasserolle.

Steg ca. 1 spsk dej med løg i den varme olie. Steg et par stykker ad gangen. De skal have ca. 3-4 minutter. Afdryp og krydr med salt.

Raita:
Rør imens yoghurt med mynte, spidskommen og salt.

Skær tomaten i kvarte, skrab kernerne ud med en ske og skær tomaten i mini tern.

Top yoghurten med tomat, olivenolie og lidt mere mynte.
Servér varme bhaji med raita og citronbåde.

TIP: Dejen kan laves et par timer inden brug. Lad den stå på køkkenbordet, overdækket, så kan du stege lige inden I skal spise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *