Da jeg var barn lavede min mor ALTID lammekølle når vi fik gæster. Og med alt det hvidløg, hun kunne proppe i det. Se med i Go´Morgen Danmark, når jeg laver lam-a-la-min-mor-1984
LAMMESTEG MED MASSER AF HVIDLØG
1 lammekølle, ca. 2 kg
10-15 fed hvidløg
masser af flagesalt
Lav små ”lommer” med en skarp kniv og stik hele eller halve fed hvidløg over hele lammekøllen.
Sæt køllen på en rist (husk en bradepande under) og steg den i en forvarmet ovn i 20 minutter ved 220 grader, til den er gylden. Skru ovnen ned til 160 og akkurat gennemstegt eller svagt rosa, ca. 1 ½ time – eller til den er mellem 65-68 grader.
Lad køllen trække i 20 minutter og skær tynde skiver til dig og dine gæster.
Tip: du kan komme rodfrugter under lammekøllen, så får du syndige, fedtede grøntsager til dit lam.
Opskrift: Louisa Lorang
>Uhmmm, namme namme. JEg eeelsker lammekølle 😀
Smuk weekend til dig og din familie.
Kh
B
>Tak – lige over søde B
KH L